Gastouder Karina biedt kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer aan kinderen van 0-4 jaar. Ik bied opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 uur tot 19.00 uur. Mocht u buiten deze tijden opvang nodig hebben, laat het me weten om te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn. 

Ik ben in het bezit van een diploma verzorgende IG en diploma EHBO voor kinderen. Ik sta geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Daarnaast werk ik ook samen met een gastouderbureau. Hierdoor komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Wat ik belangrijk vind in mijn opvang is dat een kind zich veilig en op zijn gemak voelt. Daarnaast vind ik goede communicatie met de ouders ook erg belangrijk en ik zal daarom altijd de tijd nemen voor een overdracht bij het brengen en het halen. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen regelmatig buiten komen, ik zal als het weer het toelaat elke dag even naar buiten gaan met de kinderen, al is het maar een kwartiertje. Dit kan in de achtertuin zijn, maar we kunnen ook een stukje gaan wandelen in de omgeving met de bolderkar.  Naast het  buiten spelen en het knutselen vind ik het ook leuk om met de kinderen liedjes te zingen en muziek te maken, boekjes voor te lezen en lekker met ze op de grond te spelen.